Alla dessa medaljer

En blogg… Kan det va nåt? Så funderade jag en gång i tiden under det att jag jobbade för det Engelska Golfförbundet. Jag hade skrivit månadsbrev en längre tid där jag berättade om ett och annat. Samtidigt funderade jag på om det jag skrev kunde vara av intresse för några fler. Så föddes mitt första bloggskrivande (DOC thinking) När jag lämnade England och blev elitidrottschef hos Sveriges Riksidrottsförbund tog det en stund innan bloggtanken väcktes till liv igen. Sedan 2013 finns dock denna blogg där tanken är att rapportera om saker som kan vara av intresse för den som funderar på idrott, prestationsutveckling, coaching och kanske även, utan att låta alltför pretentiös, visst mått av personlig utveckling.

För den som vill följa mig i kortare format finns mitt Twitter konto. Det som inte får plats där ryms garanterat här. I tillägg till bloggen finns en Facebook-sida. Där hittar du nästan samma innehåll som på bloggen. Bloggen huserar också en pod men denna hittar du säkert lättast genom att söka efter Alla dessa medaljer på Itunes, eller där du annars hittar poddar. Här måste jag förstås erkänna att jag verkligen inte är någon storpoddare. Men, den kan fortfarande bra att ha för eventuella inslag som helt enkelt gör sig bättre som talade än skrivna. Därav får även denna del finnas kvar.

En blogg lever och utvecklas med varje inlägg. Är du intresserad så läs gärna bakåt i tiden. Du hittar de områden jag berört i kategorier i menyn. Och varför inte också ta en titt på vad som rörde sig under min tid i engelsk golf? Nåja, du väljer men jag ber ändå att få önska dig välkommen in i min värld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.