Inte Alla dessa medaljer, men ändå en podcast

 

soccerball on wide green grass field
Photo by Pixabay on Pexels.com

Fusk och förbannat plagiat? Ja, kanske. Eller smart återanvändning? Det är i alla fall hög tid för en ny podcast. Och eftersom det finns andra som göra bra saker verkar det rimligt att låna av det som finns. Och har du inte hittat till podden Wag the Dog ännu är det hög tid att du gör det. Kanske inte för att höra just detta avsnitt men för att det finns flera andra guldkorn där. Och ja, de valde också att ha mig som gäst i ett avsnitt som spelades in strax före sommaren 2018. Därav kopplingen till herrarnas US Open i golf. Hör vårt, navigerat av Johan Fallby och Magnus Lindwall, samtal om idrottsrörelsens Strategi 2025.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.