Nu kör vi! #elitkonf2013

Jaaaa äntligen! Idag kl 10 inleder RF:s ordförande, Karin Mattsson-Weijber svensk idrotts första elitidrottskonferens på Bosön. Huset är fullt, 220 framträdande företrädare för svensk elitidrott från specialidrottsförbund, distriktsförbund och lärosäten. 50 föreläsare ska i dagarna två sprida vishet och klokskap samt bidra till korvis befruktning idrotter emellan. Fyra föreläsare är internationella – från Nya Zealand, Sydafrika, USA och Storbritannien, här för att dela med sig av sina speciella tankar och kunskaper, baserade på såväl forskning som beprövad erfarenhet. Fullt program hittar du genom att klicka här.

Du som är på plats – dela din upplevelse på Twitter #elitkonf2013. Och du som är nyfiken – följ flödet! Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.