Nytt avsnitt i livet

Vaknar upp i en säng på Bosön. Jetlaggad efter ett besök i staterna får jag till slut upp ögonen. Slår på tv:n. God morgon med SVT 1. Henrik Rydström i Kalmar FF ska sluta spela fotboll, efter 20 år i högsta serien, Allsvenskan. Henrik får en styvmoderlig behandling i SVT. Telefonintervju. Nyheterna kommer emellan och tiden måste hållas. Synd. Han har en historia att berätta. Karriären är slut och vad händer sen? Tankarna är många. En del av Henriks liv är över. En viktig sådan.

Kollar in Henriks blogg och förstår at detta är en människa som funderar. Både på fotbollsplanen och utanför. Henrik citerar Eldkvarn, ”Nånting måste gå sönder”. Att pensioneras vid tidig ålder kan inte vara lätt. Och Henrik lär inte låta det bli så. Förstår att han är lärarutbildad. Han kommer att klara sig. Han kunde valt LeMarc – Jag ska gå hel ur det här. Respekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.